13.9.2015

Coffee Without Borders Every Wednesday 6 pm – 8 pm

14.9.2015

We have a new address and weekday! We gather now once per week, on Wednesdays 6pm-8pm. The Café is arranged a new space at Kaarlenkatu 15. Join us there on Wednesdays to hang out in nice company and talk about migrants’ rights!

The Free Movement network and Helsinki Social Justice -association host an open, free-of-charge café every Wednesday from 6 pm to 8 pm (18.00 – 20.00) at Kaarlenkatu 15 (Kallio district). The café is meant for all those who love freedom and hate borders. You are welcome regardless of what it says on your passport or whether you have one at all. We offer hanging out in nice company and program (talks, movies etc.) concerning migrants’ rights.

Children are also welcome!
The space is alcohol-free.

Welcome!

vapaaliikkuvuus.net
www.hso-ry.fi

The Free Movement network supports migrants’ struggles for their rights and offers free advice for foreigners.
…………………

Syksyn ensimmäinen Coffee Without Borders pidetään keskiviikkona 16.9. klo 18-20 ja jatkuu siitä eteenpäin joka viikko uudessa osoitteessa: Karlenkatu 15 (ent.Kammari)

Ohjelmassa ensi keskiviikkona ajankohtaista tietoa turvapaikka-asioista Suomessa.

Vapaa Liikkuvuus –verkosto ja Helsingin sosiaalinen oikeudenmukaisuus ry. pitävät avointa, maksutonta kahvilaa joka keskiviikko kello 18:00-20:00 Kalliossa osoitteessa Kaarlenkatu 15. Kahvila on tarkoitettu kaikille, jotka rakastavat vapautta ja vihaavat rajoja. Olet tervetullut riipumatta siitä, mitä passissasi lukee tai onko sinulla passia lainkaan. Tarjolla vapaata seurustelua mukavassa seurassa ja siirtolaisten oikeuksiin liittyvää ohjelmaa.

Tila on päihteetön.
Lapset ovat myös erittäin tervetulleita!

Tervetuloa!

kahvilflaikku2.